Afscheidsdienst ds. Jacob Glas vanwege emeritaat

Afscheidsdienst ds. Jacob Glas vanwege emeritaat

Ga met God en Hij zal met je zijn

In dankbaarheid staan we stil. 

Dominee Jacob Glas heeft gedurende 39 jaar de boodschap van Gods  onvoorwaardelijke en onbegrensde liefde en genade voor mensen gepreekt én in de praktijk uitgedragen, gesteund door zijn vrouw Margriet. Nu is het moment gekomen dat onze predikant met emeritaat gaat.
De afscheidsdienst is op D.V. 14 juni en te volgen via youtube: https://bit.ly/2ApNXYT
Deze dienst is eerder opgenomen.

Op 18 juni 1981 werd Jacob bevestigd als predikant en vanuit Rijnsburg uitgezonden naar Curaçao. Van 1995 tot 2001 was hij predikant in Almelo, om vervolgens naar Maastricht te verhuizen, de laatste gemeente waar hij predikant was. Tevens was hij sinds 2014 verbonden aan de gemeente in Venlo.

Een schriftelijke reactie kunt u sturen aan jacobglas@gmail.com

Gemeente en kerkenraad NGKv Zuiderkruis te Maastricht