Live uitzendingen kerkdienst

Live uitzendingen kerkdienst

Vanwege de aangescherpte corona maatregelen zijn ook wij overgegaan op digitale bijeenkomsten. Dit enerzijds vanwege onze maatschappelijke verantwoordelijkheid als kerk in de samenleving, maar ook met het oog op de kwetsbaren onder ons.
Dit betekent dat, hopelijk voorlopig, de wekelijkse diensten in de Waalse Kerk niet bijgewoond zullen kunnen worden. Wel zal er vanuit de Waalse kerk elke zondag een dienst live uitgezonden worden. Hier zijn dan alleen de voor deze dienst noodzakelijke personen aanwezig, zoals muziek en zang, de voorganger en diegenen die de apparatuur bedienen.
De komende diensten zullen daarom te volgen zijn via de stream op ons YouTube kanaal: https://www.youtube.com/channel/UCj_MBSwsp8PhYx0N0tgFtSg of klik rechtsboven op het Youtube icoontje.
Wie er voorgaat kunt u vinden op de pagina “Diensten“. Ook staan daar de collectedoelen vermeld. Aan deze doelen kunt u bijdragen via Givt of rechtstreeks op onze bankrekening.