Kerk en Corona na 25 september

Kerk en Corona na 25 september

U kunt onze kerkdiensten bezoeken zonder u van tevoren aan te melden en zonder een coronapas te laten zien. Om iedereen te verwelkomen en om mensen met een veilig gevoel in de kerk te kunnen laten zitten, hebben wij het volgende afgesproken:
In het middenvak van de kerkzaal kunt u naast iemand anders plaatsnemen. U hoeft geen 1,5 m afstand te houden. Wij vragen u om hier gebruik van te maken als u gevaccineerd bent, als u kortgeleden een negatieve testuitslag heeft ontvangen of als u al corona heeft doorgemaakt.
Misschien is het in uw geval verstandig om nog afstand te houden tot andere huishoudens, bijvoorbeeld omdat u niet gevaccineerd bent of omdat u binnenkort bij iemand met een kwetsbare gezondheid op bezoek gaat. Ook dan bent u van harte welkom. Wij vragen u om een zitplaats te nemen op een van de hoge banken aan de zijkant van de kerk. U hoeft uw voorkeur niet toe te lichten. Houd er alleen rekening mee dat u hier niet direct naast iemand uit een ander huishouden gaat zitten.
Er is iemand uit ons coronateam aanwezig zijn om u te helpen wanneer u vragen heeft. Uiteraard gelden ook nu nog de basisregels:
• blijf thuis als je klachten hebt en laat je testen
• was geregeld je handen
• hoesten en niezen doe je in je elleboog