Kerk en Corona (update 14-01-2022)

Kerk en Corona (update 14-01-2022)

U kunt onze kerkdiensten bezoeken zonder u van tevoren aan te melden en zonder een coronapas te laten zien. Uiteraard binnen de geldende maatregelen: draag een mondkapje en hou 1,5 m afstand. Onze corona coördinator wijst u bij binnenkomst waar u kunt zitten.

Vanwege de 1,5 afstandsregel kunnen we ongeveer 40 mensen verwelkomen, afhankelijk van de grootte van de huishoudens. In de afgelopen maanden hebben we steeds iedereen op veilige afstand kunnen plaatsen. Hou er echter rekening mee dat er een kleine kans is dat we u teleur moeten stellen omdat de kerk vol is.

Uiteraard gelden de basisregels:

  • blijf thuis als je klachten hebt en laat je testen
  • was geregeld je handen
  • hoesten en niezen doe je in je elleboog

U kunt de dienst live volgen op ons Youtube kanaal NGKv Zuiderkruis zondagochtend vanaf 10 uur. We ontmoeten je/u graag in een van onze diensten!