Kerk en Corona update 18-02-2022

Kerk en Corona update 18-02-2022

Geliefde broers en zussen,

Afgelopen week is bekend gemaakt dat de meeste coronamaatregelen komen te vervallen. Voor ons als gemeente betekent dit dat de kerk weer volledig opengaat! Daar zijn we heel dankbaar voor. We worden niet meer beperkt in het ontmoeten van elkaar. In kerkdiensten, kringen, ICU en andere activiteiten. Laten we dat ook met elkaar doen!

Vanaf komende zondag, 20 februari, is iedereen van harte welkom in de dienst en om samen koffie te drinken. Mondkapjes en 1,5 m afstand houden zijn niet meer nodig. Mocht u nog wel graag op afstand willen zitten dan kunt u dit vooraf aangeven. Iemand zal u dan een plek aanwijzen waar dat mogelijk is. Iedereen kan dus naar de kerk komen, of je de regels nu volledig wilt en kunt loslaten of niet.

Dank aan God voor dit moment! Wij zien er naar uit om u en jou weer te ontmoeten!

In Christus verbonden, 

de kerkenraad