Bijbel zomercursus

Bijbel zomercursus

Het Grote Verhaal van de Bijbel.

Hoe ziet de dag er uit?

Verhalen zijn belangrijk en inspirerend. Hét verhaal is het verhaal van de Bijbel, van de God die ons bevrijdt, vormt en zendt. Wil je zijn verhaal beter leren kennen? En zo groeien in het kennen en bekend maken van Jezus? Kom dan naar de cursus ‘Het Grote Verhaal van de Bibel’.
In het mooie Maastricht verzorgen docenten dr. Bram van Putten (leesleefdeel.nl) en Johannes Woudstra (JmeO) een interactive driedaagse cursus die je niet wilt missen. Dit in samenwerking met Jeugd met een Opdracht Maastricht en de gemeentes Zuiderkruis en de Stem van de goede Herder. De cursus is interkerkelijk en relevant voor iedereen. Dus of je nu Jezus al lang volgt of Hem nog maar net kent: wees welkom!

Wanneer

Dinsdag 18 t/m donderdag 20 juli 2023 in de Waalse kerk.

dinsdag 9:00-19:00 – woensdag 9:00-21:00 (avond optioneel) – donderdag 9:00-15:00

Kosten

€60,- inclusief drinken, maaltijden en materialen. Exclusief slaapplek en ontbijt.

Aanmelden

Graag aanmelden voor 4 juli via: maastricht@ywam.nl (of e-mail voor meer vragen)