Bijbel Zomercursus 2024

Bijbel Zomercursus 2024

Na het succes van vorig jaar komt er ook dit jaar weer een Bijbel Zomercursus! Verhalen zijn belangrijk en inspirerend. Hét verhaal is het verhaal van de Bijbel. Van de God die ons bevrijdt, vormt en zendt. Wil je zijn verhaal beter leren kennen? En zo groeien in het kennen en bekend maken van Jezus? Kom dan naar de cursus ‘Het Grote Verhaal van de Bijbel’.

Het Grote verhaal van de Bijbel

In het mooie Maastricht verzorgen docenten dr. Bram van Putten (leesleefdeel.nl) en Johannes Woudstra (JmeO) een interactieve driedaagse cursus die je niet wilt missen. De organisatie ligt bij meerdere kerken in Maastricht en omgeving waaronder wij de kerkgemeenschap Zuiderkruis, samen met Jeugd met een Opdracht Maastricht. De cursus is interkerkelijk en relevant voor iedereen. Ook, door enkele aanpassingen, voor iedereen die de vorige keer meedeed. Dus of je nu Jezus al lang volgt of Hem nog maar net kent: wees welkom!

Wanneer?

Donderdagmiddag 11 t/m zaterdag 13 juli 2024.

Kosten

€ 70, inclusief drinken, maaltijden en materialen.

Exclusief slaapplek en ontbijt.

Aanmelden en meer info

Graag aanmelden voor 27 juni via: maastricht@ywam.nl . Ook voor vragen kun je hier naar toe mailen.