Zuiderkruiskerk Maastricht

Contact + Info

Adres

Kerkgemeenschap Zuiderkruis (NGK) Maastricht

TIJDELIJKE LOCATIE voor kerkdiensten in Theresiakerk:
Sint Theresiaplein 8
6213 CG Maastricht

Adres van de Waalse kerk:

Waalse kerk
St. Pieterstraat 6
6211 JN Maastricht

Je kunt o.a. parkeren in de Hubertuslaan of ook aan de Sint Pieterskade (tot aan de poort) en in de Van Heylerhoflaan. Van daaruit moet je dan nog een stukje lopen naar de Waalse kerk. Let er bij het parkeren op dat je niet op een parkeerplaats voor vergunninghouders gaat staan!
In de omgeving van de kerk is het parkeren tot 12:00 uur gratis, daarna is het betaald parkeren, m.u.v. feestdagen. Het is wel mogelijk om bij aankomst al parkeergeld te betalen of telefonisch met een parkeer-app (ook later op afstand) in te checken, de meter rekent dan af vanaf 12:00 uur.

Contactpersonen

Predikant: pastor ds. Ron van der Spoel

Scriba: Margreet Smits

Diaconie: Charlotte Langevelden

Lid worden?

Wil je ons vaker bezoeken om samen met ons te groeien in geloof? En samen met ons een gemeenschap van Christus vormen? Je bent van harte welkom om lid te worden van onze kerkgemeenschap. We maken graag persoonlijk kennis. Heb je vragen of twijfels over lidmaatschap, neem dan gerust contact met ons op. Contact opnemen kan via de scriba. Je kunt ook op een zondag iemand van de kerkenraad aanspreken. Dat is in ieder geval diegene die de kerkdienst heeft geopend. We vinden het fijn om met je kennis te maken!


ANBI

Onze kerkgemeenschap heeft een ANBI status.

Bankrekeningnummer

NL16 INGB 0001 0573 23 t.n.v. NGKv Zuiderkruis te Maastricht
Klik hier voor de collecte van deze week

Lees hier onze visie over financiële bijdragen aan de kerk