Tijden van de diensten

In onze gemeente hebben we één dienst per zondag. Deze dienst begint om 10:00 uur en vindt plaats in de Waalse kerk, tenzij anders aangegeven.
In de omgeving van ons kerkgebouw is na 12:00 uur betaald parkeren.

DatumTijdVoorgangerLocatie/Opm.
07-03-202110.00 uurDs. Anne Lorein, CulemborgWaalse kerk, livestream, Viering HA, kollekte: kerk en de Verre Naasten
14-03-202110.00 uurJonathan Hoekstra, EdeWaalse kerk, Biddag (10/03), livestream, kollekte: kerk en zending Nqutu/Sizanani
21-03-202110.00 uurEm.Ds. Dick Westerkamp, HoutenWaalse kerk, livestream, kollekte: kerk en diaconie
28-03-202110.00 uurDs. Richard Vervoorn, HeerdeWaalse kerk, livestream, kollekte: kerk en ICU Jeugdwerk

Reserveren tot 7 maart niet mogelijk.

In navolging van de aangescherpte corona maatregelen heeft het Interkerkelijk Contact in Overheidszaken (het CIO) het advies doen uitgaan om zoveel mogelijk over te gaan op digitale bijeenkomsten. Wij als kerkenraad hebben besloten hier gevolg aan te geven, enerzijds vanwege onze maatschappelijke verantwoordelijkheid als kerk in de samenleving, maar ook met het oog op de kwetsbaren onder ons.
Dit betekent dat, voorlopig, tot en met zondag 7 maart de wekelijkse diensten in de Waalse Kerk niet bijgewoond zullen kunnen worden.
De komende diensten zullen daarom te volgen zijn via de live stream die te bekijken is via ons YouTube kanaal: https://www.youtube.com/channel/UCj_MBSwsp8PhYx0N0tgFtSg of klik rechtsboven op het Youtube icoontje.

Liturgie:

Wij zingen uit verschillende bundels zoals Gereformeerd Kerkboek, Liedboek, Evangelische liedbundel en Opwekking. Zowel de liederen als de Bijbelteksten (NBV) worden tijdens de dienst geprojecteerd.

Kindernevendienst:

Tijdens de livestream wordt ook een kindermoment ingepast.

Van basisschoolgroep 1-8 tijdens de dienst.
Zij worden verdeeld over 3 groepen, basisschoolgroep 1-3, 4-6 en groep 7-8. Er is dan een invulling van de kinder nevendienst, passend bij de leeftijdscategorie.
Iedere zondag, behalve tijdens de schoolvakanties.

Kinderoppas:

Tijdens de dienst

Koffiedrinken:

Er is op dit moment, vanwege de Covid pandemie, helaas geen mogelijkheid om na de dienst nog samen iets te drinken.