NGKv Zuiderkruis te Maastricht

Diensten

Kerk en corona (update 14-01-2022)

U kunt onze kerkdiensten bezoeken zonder u van tevoren aan te melden en zonder een coronapas te laten zien. Uiteraard binnen de geldende maatregelen: draag een mondkapje en hou 1,5 m afstand. Onze corona coördinator wijst u bij binnenkomst waar u kunt zitten.

Vanwege de 1,5 afstandsregel kunnen we ongeveer 40 mensen verwelkomen, afhankelijk van de grootte van de huishoudens. In de afgelopen maanden hebben we steeds iedereen op veilige afstand kunnen plaatsen. Hou er echter rekening mee dat er een kleine kans is dat we u teleur moeten stellen omdat de kerk vol is.

Uiteraard gelden de basisregels:

  • blijf thuis als je klachten hebt en laat je testen
  • was geregeld je handen
  • hoesten en niezen doe je in je elleboog

U kunt de dienst live volgen op ons Youtube kanaal NGKv Zuiderkruis zondagochtend vanaf 10 uur. We ontmoeten je/u graag in een van onze diensten!

Tijden van de diensten

In onze gemeente hebben we één dienst per zondag. Deze dienst begint om 10:00 uur en vindt plaats in de Waalse kerk, tenzij anders aangegeven.
De dienst is ook te volgen via de livestream via ons YouTube kanaal: NGKv Zuiderkruis of klik rechtsboven op het Youtube icoontje.
In de omgeving van ons kerkgebouw is op zondag na 12:00 uur betaald parkeren.

DatumTijdVoorgangerLocatie + Opmerkingen
16-01-202210:00 uurRon v/d SpoelWaalse kerk, Uitsluitend livestream. Kollektes: Kerk en DVN India Mission
23-01-202210:00 uurbr.Vincent HarrisWaalse kerk, livestream, kollekte: kerk en Compassion
30-01-202210:00 uurzr. Charlotte van LangeveldeWaalse kerk, livestream, kollekte: kerk en zending Nqutu/Sizanani
06-02-202210:00 uurRon v/d SpoelWaalse kerk, livestream, Viering HA, kollekte: kerk en diaconie

Liturgie:

Wij zingen uit verschillende bundels zoals Gereformeerd Kerkboek, Liedboek, Evangelische liedbundel en Opwekking. Zowel de liederen als de Bijbelteksten (NBV) worden tijdens de dienst geprojecteerd.

Kindernevendienst:

Voor de kinderen in de leeftijd van de basisschool is er tijdens de kerkdienst een kinderclub. Op dit moment is er een groep. Voor de preek gaan zij onder leiding van een volwassene uit de dienst. De kinderclub is er elke zondag, behalve tijdens de schoolvakanties.

Kinderoppas:

Tijdens de dienst. Wilt u hiervan gebruik maken? De mensen van ons welkomstteam kunnen u vertellen waar u uw kind naar toe kunt brengen.

Koffiedrinken:

U bent van harte welkom om na de dienst koffie te drinken en elkaar verder te ontmoeten. (Helaas is dat op dit moment gezien de Covid maatregelen niet mogelijk)