NGKv Zuiderkruis te Maastricht

Diensten

Tijden van de diensten

In onze gemeente hebben we één dienst per zondag. Deze dienst begint om 10:00 uur en vindt plaats in de Waalse kerk, tenzij anders aangegeven.
In de omgeving van ons kerkgebouw is na 12:00 uur betaald parkeren.

DatumTijdVoorgangerStream locatie + Opmerkingen
13-05-202110.00 uurds.em. J.J. (Han) Hagg - ZwolleWaalse kerk, Hemelvaart. Reserveren en Livestream
16-05-202110.00 uurTheodoor de KrakerWaalse kerk, reserveren en livestream, kollekte: kerk en Jeugd met een Opdracht
23-05-202110.00 uurDs. Henk v/d Velde - VoorthuizenWaalse kerk, Pinksteren, reserveren en livestream, kollekte: kerk en Evangelie en moslims
30-05-202110.00 uurDs. Joost Smit - AmersfoortWaalse kerk, reserveren en livestream, kollektes: kerk en India Missions
06-06-202110.00 uurEm.Ds. Freddy Gerkema - AmersfoortWaalse kerk, reserveren en livestream, kollektes: kerk en "Jong en geliefd"

Reserveren noodzakelijk.

In navolging van de corona maatregelen kunnen wij maar een beperkt aantal bezoekers toelaten tijdens de diensten. Op dit moment is het maximale aantal toe te laten aanwezigen 30 personen.
Naast diegenen die vanwege een taak tijdens de dienst aanwezig zullen zijn is er dan nog voor 20 personen ruimte om een plaats voor te reserveren.
Reserveren daarvoor is dus wel noodzakelijk en kan via de reserveerknop hieronder. Er kan vanaf de maandag voor de dienst, tot en met de avond voor de dienst (24:00 uur) gereserveerd worden. Wanneer het maximum aantal personen bereikt is kan men helaas niet meer reserveren.
Dan kan men de dienst via de livestream volgen via ons YouTube kanaal: https://www.youtube.com/channel/UCj_MBSwsp8PhYx0N0tgFtSg of klik rechtsboven op het Youtube icoontje.

Reserveer
Klik de knop om te reserveren

Liturgie:

Wij zingen uit verschillende bundels zoals Gereformeerd Kerkboek, Liedboek, Evangelische liedbundel en Opwekking. Zowel de liederen als de Bijbelteksten (NBV) worden tijdens de dienst geprojecteerd.

Kindernevendienst:

Tijdens de livestream wordt ook een kindermoment ingepast.

Van basisschoolgroep 1-8 tijdens de dienst.
Zij worden verdeeld over 3 groepen, basisschoolgroep 1-3, 4-6 en groep 7-8. Er is dan een invulling van de kinder nevendienst, passend bij de leeftijdscategorie.
Iedere zondag, behalve tijdens de schoolvakanties.

Kinderoppas:

Tijdens de dienst

Koffiedrinken:

Er is op dit moment, vanwege de Covid pandemie, helaas geen mogelijkheid om na de dienst nog samen iets te drinken.