Kerkdiensten tijdens de zomerperiode 2021.

Kerkdiensten tijdens de zomerperiode 2021.

Andere jaren wijken wij, vanwege de vele vakantiegangers die wij in die periode meestal in onze erediensten mogen verwelkomen, uit naar een groter kerkgebouw. Deze zomerperiode blijven we echter samenkomen in de Waalse kerk. 
We kiezen hiermee voor zichtbaarheid en rust na de afgelopen tijd. We weten niet hoeveel mensen naar onze diensten willen komen. Misschien komen er veel vakantiegasten, misschien valt het, net als vorige zomer, heel erg mee. 
In de Waalse kerk kunnen we de live streaming voortzetten, wat op een andere locatie niet mogelijk is. Ook hebben we dan de beschikking over de zijzalen voor oppas en koffiedrinken. 
Voor het bijwonen van de eredienst moet u zich wel aanmelden om zo de 1,5 m afstandsregel te kunnen handhaven. U kunt zich aanmelden via deze website, via het menu “Diensten”. 
Mocht er geen plaats meer zijn of wilt u zich toch niet aanmelden maar wel onze dienst volgen dan kan dat ook live via ons Youtube kanaal NGKv Zuiderkruis. Daar kunt u ook de dienst nog op een later tijdstip terugkijken.

Ook deze zomer bent u, op wat voor manier dan ook, van harte welkom!