NGKv Zuiderkruis te Maastricht

VIND Maastricht

VIND Maastricht

Zomaar een kerkdienst bezoeken kan best een grote stap zijn…. Wat dan wel? Als je wilt ontdekken wat kerk of geloof in jouw leven kan betekenen? 

Welkom bij de netwerk-community VIND. Enkele gezinnen uit onze gemeente trekken met elkaar op basis van gezamenlijke ritmes. Ze geven vorm aan een leven met God, met elkaar en met mensen in hun buurt. Iedereen kan en mag aansluiten, ongeacht geloof of achtergrond. Samen eten, momenten van ontdekken en vieren wie God is. Voor en met elkaar bidden. Ook kun je in een kleine groep ALPHA volgen, een methode om te ontdekken wat het christelijk geloof inhoudt. VIND organiseert regelmatig creatieve activiteiten of feestjes om mensen met elkaar in verbinding te brengen. 

Verdere informatie

Meer weten? Tjerk & Anneke van Dijk en Matthijs & Simone Laan komen graag met je in contact. Beide gezinnen zijn als zendingswerkers aangesloten bij de zendingsorganisatie European Christian Mission (ECM). Via ECM sturen ze drie tot vier keer per jaar een nieuwsbrief. Meer informatie kunt u vinden op de site van ECM via deze link (Tjerk en Anneke) of deze link (Matthijs en Simone).  Ook kunt u zich daar abonneren op hun nieuwsbrieven. 

Voor informatie over VIND kun je ook rechtstreeks contact opnemen met Tjerk, telefonisch via 06 45 45 88 33 of per e-mail.