NGKv Zuiderkruis te Maastricht

Waar vindt u ons?

Locatie diensten

In onze NGKv Zuiderkruis gemeente hebben we één dienst per zondag. Deze dienst begint om 10:00 uur en vindt plaats in de Waalse kerk, tenzij anders aangegeven.

Waalse kerk
St. Pieterstraat 6
6211 JN Maastricht

Routebeschrijving Waalse kerk

Het kerkgebouw, “Waalse kerk”, bevindt zich aan de Sint Pieterstraat 6.

Komt u vanaf de autoweg (A2) uit het noorden:
afslag -N2 Cadier en Keer – Berg en Terblijt – Hasselt – Maastricht. Daarna Maastricht Centrum Zuid, u gaat dan de bovenste tunnel in. Aan het eind afrit 54, Maastricht Centrum Zuid. Na het passeren van de Maas rechtdoor, bij het eerste stoplicht rechtsaf slaan (Hubertuslaan) en daar ergens, ter hoogte van het park, uw auto parkeren. De weg lopend vervolgen de St. Pieterstraat in. Na een paar honderd meter vindt u de kerk aan uw linkerhand.

Komt u over de autoweg uit de richting Luik (A2):
afslag Maastricht centrum Zuid (N278). Na het passeren van de Maas de routebeschrijving als hierboven volgen.
Komt u uit de richting Vaals, dan volgt u de borden naar het Centrum Zuid (N278), verder als hierboven.

Je kunt o.a. parkeren in de Hubertuslaan of ook aan de Sint Pieterskade (tot aan de poort) en in de van Heylerhoflaan. Van daaruit moet u dan nog een stukje lopen naar de Waalse kerk. Let bij het parkeren er wel op dat u niet op een parkeerplaats voor vergunninghouders gaat staan!
Vanaf 12:00 uur is het betaald parkeren, m.u.v. feestdagen, in de omgeving van de kerk. Het is wel mogelijk om bij aankomst al parkeergeld te betalen of telefonisch met een parkeer-app (ook later op afstand) in te checken, de meter rekent dan af vanaf 12:00 uur.

Kijk ook op de Slimme kaart van Maastricht bereikbaar.